Gastronomi Kiiski
tiistai 29. toukokuuta 2018

Palace räpiköi lentoonlähdössä

›
Helsinkiin on avattu ennätystahtiin tasokkaita ravintoloita, mutta kansainvälisen tason fine dining –avaukset ovat loistaneet poiss...
1 kommentti:
tiistai 14. marraskuuta 2017

Suomalainen ruokakulttuuri – mitä se on?

›
- Minulla oli mielenkiintoinen matka Suomeen. Muuten hyvä maa, ruoassa ei ole valinnan varaa. -  Miten niin? - Söin viisi ateriaa ...
2 kommenttia:
torstai 10. elokuuta 2017

Varta vasten tehdyn matkan arvoinen lounas

›
Minulle tarjoutui mahdollisuus  päästä vierailemaan New Yorkiin muuttaneen  Toni Toivasen  työpaikalla. Tein matkajärjestelyt ripeä...
1 kommentti:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Gastronomi Kiiski
Ajankohtaisia ilmiöitä, kokemuksia ja tarinoita hyvän ruoan ystävälle
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.