Gastronomi Kiiski
lauantai 10. marraskuuta 2018

Sanoista tekoihin

›
Suurimman osan kaikista hienoista ruokalajeista ovat kehittäneet ihmiset, jotka eivät osanneet lukea ja kirjoittaa. - Rupert...
maanantai 22. lokakuuta 2018

Oi ruokamaamme Suomi

›
Ravintola Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen totesi   Coca-Cola Suomen Ruokamatka -sarjan haastattelussa , että suomalaista ruok...
maanantai 9. heinäkuuta 2018

Hei me arvostellaan

›
Ravintoloitsija ja keittiömestari Matti Jämsén liittyi ravintolakriittikoita ojentavaan kokkirintamaan. Jämsénin sanoilla ja teke...
1 kommentti:
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Gastronomi Kiiski
Ajankohtaisia ilmiöitä, kokemuksia ja tarinoita hyvän ruoan ystävälle
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.