Gastronomi Kiiski
maanantai 2. tammikuuta 2017

Pohjoismainen keittiö kiinnostaa ruokaintoilijoita Hongkongissa

›
Ei ole helppoa menestyä Hongkongissa: ravintoloita pullollaan olevassa kaupungissa alan yritysten keski-ikä jää muutamaan vuoteen.  ...
torstai 29. joulukuuta 2016

Kebabkioskit kuntoon

›
Kebabilla on vankkumaton asema pikaruokasektorilla. Kebab-annos on mukautunut suomalaisten makutottumuksiin vuosikymmenien kuluessa. ...
perjantai 2. joulukuuta 2016

Tie aasialaisen turistin sydämeen käy vatsan kautta

›
Vietin viikon loman Singaporessa. Paluulennolla vieressäni istui nuori singaporelaispariskunta. Kerroin onnistuneesta lomastani j...
1 kommentti:
torstai 22. syyskuuta 2016

Ravintola Quay: maun ja tekstuurin sinfonia

›
Onnistuin toteuttamaan haaveeni illallisesta ravintola Quayssä viime vuoden loppupuolella Sydneyssä. Ravintolaa johtaa Peter ...
keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Sicapelle tarjoaa herkuttelua Porvoon mitalla

›
Vietin kepeän lomapäivän Porvoossa pari vuotta sitten. Fiilistelimme taksijonossa illallisen yksityiskohdista, kunnes jutustelu lämpim...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Gastronomi Kiiski
Ajankohtaisia ilmiöitä, kokemuksia ja tarinoita hyvän ruoan ystävälle
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.